Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

 

Numele ciupercii Reishi (Ganodrma lucidum), în chineză Lingzhi, înseamnă „planta spirit” și această ciupercă are o lungă istorie de utilizare în medicina chineză.

În tratatul de medicină chineză Shennong Bencao Jing (Shennong Herbal), ciupercile ganoderma lucidum sunt prezentate ca făcând parte din și fiind în fruntea plantelor superioare. Shennong menționează 6 tipuri de Reishi: albastră/verde, roșie, galbenă, albă, neagrp și purpurie. Fiecare tip de ciupercă Ganoderma lucidum are caracteristicile sale unice. Totuși, cea mai prețuită dintre ele este cea roșie.

Ciupercile roșii de Ganoderma sunt cunoscute printre practicanții medicinei chineze ca fiind „ciuperca nemuririi”, „regele plantelor” sau „planta nemuritorilor”.

Ganoderma lucidum este utilizată de cel puțin 2000 de ani atât în Japonia, cât și în China, și este considerată a fi unul dintre cele mai vechi simboluri ale sănătății, longevității și bunăstării.

În sălbăticie, aceste „ciuperci ale nemuririi” cresc pe pruni. Pentru că la origine erau rare și scumpe și cunoscute pentru abilitatea lor de a promova vigoarea, de a prelungi viața, de a tonifia inima și a îmbunătăți funcțiile cognitive, în vremurile străvechi utilizarea lor era restrânsă în majoritatea cazurilor la împărat, oamenii de la curte și celor din clasa de sus.

În medicina tradițională chineză (TCM), ciuperca ganoderma lucidum este utilizată pentru a hrăni "inima", care păstrează "shen"-ul. Termenul „shen” definește un complex de aspecte energetice superioare ale ființei. Conform TCM, perturbările lui shen produc anxietate, insomnie, vise urâte, stări proaste, apatie și memorie slabă.

Ciupercile Reishi (ganoderma lucidum) sunt utilizate pentru oamenii cu aceste stări, împreună cu alte plante nervine, adaptogene sau sedative, după cum este indicat pentru pacient.

Ganoderma lucidum este utilizată de asemenea pentru oamenii cu deficiențe în ceea ce privește qi-ul (energia vitală), care se manifestă ca oboseală, slăbiciune, insuficiență respiratorie, neurastenie și amețeală.

De obicei, ciuperca ganoderma este preparată sub formă de ceai sau utilizată ca un extract, mai degreabă decât ca aliment, pentru că este amară, cu un gust lemnos și pentru că nu este prea digerabilă.

Din a doua jumătate a secolului 20, interesul științific pentru ganoderma a crescut și cercetăorii au început să studieze serios proprietățile medicinale ale ciupercilor de ganoderma lucidum. Acum sunt date suficiente care dovedesc că această ciupercă poate fi în stare să prelungească durata de viață, să stimuleze creierul, să întărească sistemul imunitar, să lupte contra cancerului, să elimine bolile de inimă, să calmeze nervii, să ușureze alergiile și inflamația, având efecte benefice în astm, în bolile autoimune, în SIDA, Alzeheimer și Parkinson, diabet, bolile ficatului și multe altele.

 

Sissi Wachtel-Galor, John Yuen, John A. Buswell, and Iris F. F. Benzie.

 

Introducere

Ganoderma lucidum, o ciupercă din Orient, are o veche istorie de utilizare pentru promovarea sănătății și longevității în China, Japonia și alte țări din Asia. Este o ciupercă mare, închisă la culoare, cu un exterior lucios și cu o textură lemnoasă. Cuvântul latin lucidus înseamnă „strălucitor” sau „lucios” și se referă la suprafața lucioasă a ciupercii.

În limba Chineză, lingzhi reprezintă o combinație de putere spirituală și esență a nemuririi și este privită ca planta puterii spirituale, simbolizând succesul, bunăstarea și longevitatea. Printre ciupercile cultivate, G. lucidum este unică prin aceea că ceea ce este de o importanță capitală în cazul acestei ciuperci este valoarea sa farmaceutică și nu cea nutrițională. Pe piață sunt disponibile o varietate de produse comerciale din Ganoderma, în diferite forme, cum ar fi pudre, suplimente alimentare și ceai. Acestea sunt produse din diferite părți ale ciupercii, incluzând miceliul, sporii și corpul propriu-zis al ciupercii. Diferitele păreri privitoare la beneficiile pentru sănătate ale ganodermei se bazează pe evidența anecdotică, utilizarea tradițională și obiceiurile culturale. Totuși, rapoarte recente oferă suport științific pentru unele afirmații despre beneficiile pentru sănătate ale ganodermei.

 

1. Tratează alergiile și astmul

Ciupercile reishi (ganoderma) au o cantitate însemnată de triterpene, un tip de acid ganoderic care este în legătură cu diminuarea reacțiilor alergice și a eliberării de histamină în astm. Din acest motiv, ganoderma este un remediu natural pentru astm. Triterpenele au capacitatea de a reduce reacțiile alergice datorită modului în care influențează sistemul imunitar, întăresc organele digestive, protejează intestinele, reduc inflamația, inhibă eliberarea de histamină, îmbunătățesc utilizarea oxigenului și funcțiile ficatului.

 

2. Antiinflamatoare

Ganoderma are proprietăți antiinflamatoare și este utilizată ocazional pentru pacienți care au Alzheimer și boli de inimă. Aceasta se bazează că inflamația joacă un rolimportant în aceste probleme de sănătate. Durerea care acompaniază alte probleme inflamatorii, cum ar fi nevralgia și artrita, poate fi de asemenea redusă cu ajutorul suplimentelor cu ganoderma.

 

1. echilibrează cele 5 "organe energetice" (cunoscute în medicina tradițională chineză) plămâni, ficat, rinichi, inimă, splină), tonifică și calmează.

2. are efecte de reechilibrare, întărind, tonificând și modulând elemente cheie sistemului metabolic, incluzând: sistemul de răspuns insulină/glucoză; sistemul lipidelor din sânge; sistemul răspunsului imunitar; sistemul răspunsului la stres.

3. glycanii din corpul ciupercii reduc semnificativ nivelul de zahăr din sânge la șoarecii hiperglicemici.

4. ganoderma normalizează de asemenea sau modulează lipidele din sânge și, astfel, are acțiune cardiotonică.

5. ganoderma este utilizată, de asemenea, pentru a eechilibra răspunsul la stres și este eficientă pentru tratarea hipertensiunii, insomniei și anxietății.

6. sterolii din ganoderma acționează ca precursori hormonali.

7. ARN-ul din ganoderma luptă împotriva bolilor virale prin inducerea producției de interferon.

 
Cunoscută sub numele de Reishi sau Ling Zhi, este o ciupercă răspândită atât în climatul tropical cât şi în cel temperat, prezenţa ei fiind condiţionată de prezenţa anumitor arbori pe care creşte.
Ling Zhi înseamnă, în limba chineză, "planta puterii spirituale", şi a fost de asemenea descrisă ca fiind “ciuperca nemuririi". Este folosită în Japonia şi China de mai bine de 4000 de ani, fiind astfel una din ciupercile cu cea mai veche folosire în medicină. În scrierile medicale vechi din ţările asiatice, această ciupercă apare uneori pe primul loc ca şi importanţă în fitoterapie, chiar înaintea Ginseng-ului. Cercetări moderne confirmă aceasta, arătând că Ganoderma Lucidum este o ciupercă cu efecte miraculoase pentru sănătatea oamenilor.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin